ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ

H OTE ΑΣΦΑΛΙΣΗ, θυγατρική του Ομίλου ΟΤΕ, είναι μια εταιρεία ασφαλιστικής πρακτόρευσης που παρέχει σύγχρονες ασφαλιστικές λύσεις σε ιδιώτες και επιχειρήσεις κάθε μεγέθους και κλάδου, με ουσιαστικό ενδιαφέρον προς την επιχείρηση και προτεραιότητα στον άνθρωπο.

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας στο υπεύθυνο έργο της διαχείρισης των συμβολαίων του Ομίλου ΟΤΕ και σταθερής παρουσίας στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης διαθέτει τη πλήρη γνώση για την κάλυψη κάθε πιθανού ασφαλιστικού κινδύνου, εξασφαλίζοντας υψηλής ποιότητας ασφαλιστικές λύσεις, απαντώντας αποτελεσματικά στις ανάγκες σας.

Αυτοκίνητο
Περιουσίας (Πυρός)
Μεταφορών
Γενικής Αστικής Ευθύνης
Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
Ηλεκτρονικών – Διαδικτυακών Κινδύνων
Τεχνικών Έργων – Κατά Παντός Κινδύνου

Φωτοβολταϊκών Πάρκων – Εγκαταστάσεων
Σκαφών
Προσωπικών Ατυχημάτων
Ζωής & Υγείας
Επενδύσεων
Διαχείριση και Επαναδιαπραγμάτευση Δανείων
Προγράμματα ΕΣΠΑ

H εξυπηρέτηση σας στην κορυφή

Πρωταρχικος μας στοχος ειναι η καλυτερη εξυπηρετηση του πελατη. αυτο το καταφερνουμε: α) με την πειρα που διαθετουμε στα ασφαλιστικα θεματα, και β) με το αριστα εκπαιδευμενο προσωπικο μας, που αναλαμβανει την ενημερωση σας​

Νομική κάλυψη

Στους πελατες μας παρεχονται νομικες συμβουλες σε οποιοδηποτε ασφαλιστικο σας προβλημα απο εξειδικευμενο δικηγορο.​

Σεβόμαστε τον χρόνο σας

Για να μην χανετε τον πολυτιμο χρονο σας φροντιζουμε να παραλαμβανετε τις αποζημιωσεις σας απο το γραφειο μας με διγραμμες επιταγες.

Σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Εχετε κάτι που σας ενδιαφέρει να συζητησουμε; Ψάχνετε και έχετε ερωτήσεις γύρω απο την ασφαλειά σας;  Χρειαζεστε την γνώμη ενος ειδικου; Για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα ειμαστε στην διαθεσή σας…

Θέλω να με καλέσετε

Scroll to Top