ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΦΥΛΑΚΤΟΥ

Η ίδρυση του ασφαλιστικού πρακτορείου μας ξεκίνησε από το 1970 στο Ταύρο, όπου συνεχίζει να λειτουργεί και να προσπαθεί για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών.

Η πείρα, η τεχνογνωσία, η οργάνωση, η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, η συνέπεια και κυρίως η αξιοπιστία είναι τα βασικά γνωρίσματα που κάνουν το γραφείο μας πολύτιμο συνεργάτη του κάθε ασφαλισμένου μας. Σκοπός μας είναι να αναπτύσσουμε μακροχρόνιες σχέσεις, που μέρα με τη μέρα, χρόνο με το χρόνο, θα γίνονται ισχυρότερες και θα στηρίζονται στην εμπιστοσύνη.

Αυτοκίνητο
Περιουσίας (Πυρός)
Μεταφορών
Γενικής Αστικής Ευθύνης
Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
Ηλεκτρονικών – Διαδικτυακών Κινδύνων
Τεχνικών Έργων – Κατά Παντός Κινδύνου

Φωτοβολταϊκών Πάρκων – Εγκαταστάσεων
Σκαφών
Προσωπικών Ατυχημάτων
Ζωής & Υγείας
Επενδύσεων
Διαχείριση και Επαναδιαπραγμάτευση Δανείων
Προγράμματα ΕΣΠΑ

H εξυπηρέτηση σας στην κορυφή

Πρωταρχικος μας στοχος ειναι η καλυτερη εξυπηρετηση του πελατη. αυτο το καταφερνουμε: α) με την πειρα που διαθετουμε στα ασφαλιστικα θεματα, και β) με το αριστα εκπαιδευμενο προσωπικο μας, που αναλαμβανει την ενημερωση σας​

Νομική κάλυψη

Στους πελατες μας παρεχονται νομικες συμβουλες σε οποιοδηποτε ασφαλιστικο σας προβλημα απο εξειδικευμενο δικηγορο.​

Σεβόμαστε τον χρόνο σας

Για να μην χανετε τον πολυτιμο χρονο σας φροντιζουμε να παραλαμβανετε τις αποζημιωσεις σας απο το γραφειο μας με διγραμμες επιταγες.

Σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Εχετε κάτι που σας ενδιαφέρει να συζητησουμε; Ψάχνετε και έχετε ερωτήσεις γύρω απο την ασφαλειά σας;  Χρειαζεστε την γνώμη ενος ειδικου; Για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα ειμαστε στην διαθεσή σας…

Θέλω να με καλέσετε

Scroll to Top