ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΠΟΘΗΤΟΥ

Το  Aσφαλιστικό Πρακτορείο ΠΟΘΗΤΟΥ ΣΕΡΓΙΑΝΗ λειτουργεί από το 2010, η Συνέπεια , η Αξιοπιστία και η σωστή Εξυπηρέτηση του Πελάτη είναι οι Αρχές που έχει από την Ίδρυση του μέχρι και σήμερα.

 Έχει συνεργασία  με όλες τις  Ασφαλιστικές εταιρίες ώστε να μπορεί να βρίσκει ανταγωνιστικά ασφάλιστρα σε όλους τους κλάδους,  σκοπός του είναι να εντοπίζει τις Ασφαλιστικές  Ανάγκες των πελατών του  και να τους παρέχει  το Ασφαλιστικό προϊόν  που είναι κατάλληλο για τον  καθένα ξεχωριστά.

Αναλαμβάνει την πλήρη διεκπεραίωση της κάθε ζημιάς που προκύπτει γιατί  εκεί είναι που μας χρειάζεται περισσότερο ο Πελάτης.

Κατέχει την Πιστοποίηση Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από το Υπουργείο Ανάπτυξης από το 2004 καθώς και του επιπέδου Δ – Πώληση Ασφαλιστικών Προϊόντων Συνδεδεμένων με Επενδύσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος.

Αυτοκίνητο
Περιουσίας (Πυρός)
Μεταφορών
Γενικής Αστικής Ευθύνης
Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
Ηλεκτρονικών – Διαδικτυακών Κινδύνων
Τεχνικών Έργων – Κατά Παντός Κινδύνου

Φωτοβολταϊκών Πάρκων – Εγκαταστάσεων
Σκαφών
Προσωπικών Ατυχημάτων
Ζωής & Υγείας
Επενδύσεων
Διαχείριση και Επαναδιαπραγμάτευση Δανείων
Προγράμματα ΕΣΠΑ

H εξυπηρέτηση σας στην κορυφή

Πρωταρχικος μας στοχος ειναι η καλυτερη εξυπηρετηση του πελατη. αυτο το καταφερνουμε: α) με την πειρα που διαθετουμε στα ασφαλιστικα θεματα, και β) με το αριστα εκπαιδευμενο προσωπικο μας, που αναλαμβανει την ενημερωση σας​

Νομική κάλυψη

Στους πελατες μας παρεχονται νομικες συμβουλες σε οποιοδηποτε ασφαλιστικο σας προβλημα απο εξειδικευμενο δικηγορο.​

Σεβόμαστε τον χρόνο σας

Για να μην χανετε τον πολυτιμο χρονο σας φροντιζουμε να παραλαμβανετε τις αποζημιωσεις σας απο το γραφειο μας με διγραμμες επιταγες.

Σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Έχετε κάτι που σας ενδιαφέρει να συζητήσουμε; Ψάχνετε και έχετε ερωτήσεις γύρω από την ασφάλεια σας;  Χρειάζεστε τη γνώμη ενός ειδικού; Για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα είμαστε στη διάθεση σας…

Θέλω να με καλέσετε

Scroll to Top