ΣΥΜΕΩΝ ΔΡΟΥΛΙΑΣ & ΣΙΑ Ε.Ε

Έχοντας τη 40χρόνη ιστορία του γραφείου μας σαν οδηγό και λαμβάνοντας υπόψη τις κοινωνικοπολιτικές εξελίξεις ειδικότερα σε θέματα κοινωνικής πρόνοιας, ένας νέος στόχος δημιουργείται αναπόφευκτα ο οποίος θα μας οδηγήσει – υποκινήσει στο μέλλον. Η ασφαλιστική ευαισθητοποίηση και συνειδητοποίηση των συνανθρώπων μας σε ένα άκρως αβέβαιο και ασταθές περιβάλλον.

Χρησιμοποιώντας την τεχνολογική εξέλιξη ως μέσω επίτευξης του νέου μας στόχου μια νέα φράση – μήνυμα, που εντυπωσίασε τον ιδρυτή της εταιρίας στο συνέδριο του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων, μας οδηγεί. Διότι η εταιρεία μας πρέπει να λειτουργήσει με στόχο την αφύπνιση και ενημέρωση των συνανθρώπων μας σε σχέση με τις ασφαλιστικές τους ανάγκες.

Αυτοκίνητο
Περιουσίας (Πυρός)
Μεταφορών
Γενικής Αστικής Ευθύνης
Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
Ηλεκτρονικών – Διαδικτυακών Κινδύνων
Τεχνικών Έργων – Κατά Παντός Κινδύνου

Φωτοβολταϊκών Πάρκων – Εγκαταστάσεων
Σκαφών
Προσωπικών Ατυχημάτων
Ζωής & Υγείας
Επενδύσεων
Διαχείριση και Επαναδιαπραγμάτευση Δανείων
Προγράμματα ΕΣΠΑ

H εξυπηρέτηση σας στην κορυφή

Πρωταρχικος μας στοχος ειναι η καλυτερη εξυπηρετηση του πελατη. αυτο το καταφερνουμε: α) με την πειρα που διαθετουμε στα ασφαλιστικα θεματα, και β) με το αριστα εκπαιδευμενο προσωπικο μας, που αναλαμβανει την ενημερωση σας​

Νομική κάλυψη

Στους πελατες μας παρεχονται νομικες συμβουλες σε οποιοδηποτε ασφαλιστικο σας προβλημα απο εξειδικευμενο δικηγορο.​

Σεβόμαστε τον χρόνο σας

Για να μην χανετε τον πολυτιμο χρονο σας φροντιζουμε να παραλαμβανετε τις αποζημιωσεις σας απο το γραφειο μας με διγραμμες επιταγες.

Σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Εχετε κάτι που σας ενδιαφέρει να συζητησουμε; Ψάχνετε και έχετε ερωτήσεις γύρω απο την ασφαλειά σας;  Χρειαζεστε την γνώμη ενος ειδικου; Για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα ειμαστε στην διαθεσή σας…

Θέλω να με καλέσετε

Scroll to Top