Search
Close this search box.

Ο Πάνορμος στην εκδήλωση της Generali

Την προσεχή Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου στη 13:00, θα παρευρεθούμε όλοι οι Εταίροι του Πανόρμου στα νέα κεντρικά γραφεία της Generali (Λ. Συγγρού & Λαγουμτζή 40 Αθήνα), μετά από ειδική πρόσκληση της ασφαλιστικής εταιρίας προς το Συνεργατικό μας Σχήμα.

Η επίσκεψη αυτή θα έχει ως σκοπό, να ξεναγηθούμε στα νέα γραφεία της εταιρίας, να γνωρίσουμε από κοντά τα στελέχη της εμπορικής διεύθυνσης, τα οποία και θα μας παρουσιάσουν τον νέο κανονισμό πωλήσεων για το 2023, καθώς και τις αλλαγές που έκαναν στα προϊόντα αιχμής τους.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η συνάντηση αυτή είναι ιδιαιτέρως σημαντική για όλους τους Εταίρους που συνεργάζονται με τη Generali, αλλά και γι’ αυτούς που, αν και μέχρι σήμερα δεν το έχουν πάρει ακόμα απόφαση, σκέφτονται να το πράξουν στο εγγύς μέλλον.

Η σύμπραξη με τη Generali όπως όλοι γνωρίζετε, αποτελεί τη πλέον σημαντική και κερδοφόρα σύμβασή μας, αφού έχει στηρίξει το Cluster από τη πρώτη στιγμή της ίδρυσής του, αποδίδοντάς μας πολλές χιλιάδες ευρώ σε ετήσια μπόνους και υπερπρομήθειες, κάτι που τη κατατάσσει δικαίως στη κορυφή των συνεργασιών μας.

Σας περιμένουμε όλους λοιπόν στη συνάντηση μας, για να δώσουμε ένα δυναμικό παρών, όπως άλλωστε αρμόζει στο κορυφαίο Cluster, της ασφαλιστικής αγοράς.

Κοινοποιήστε στα παρακάτω:

Newsletter

Κάντε την εγγραφή σας στο Newsletter νέα του συνεταιρισμού.
Scroll to Top