Search
Close this search box.

Συμμετοχή του Πανόρμου στο 34ο Insurance Conference & Συνάντηση με κ. Βοτσαρίδη στα κεντρικά της Interlife στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή, 11/3/2022, πραγματοποιήθηκε το 34ο Insurance Conference, από την Insurance Innovation και το insuranceforum.gr. Το συνέδριο, με θέμα: «Η επόμενη μέρα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση»,  διεξήχθη σε κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου Grand Hotel Palace, στη Θεσσαλονίκη, παρουσία περίπου διακοσίων συναδέλφων  και ακόμη εξακοσίων διαδικτυακά.

Ο “Πάνορμος” εκπροσωπήθηκε από τον Πρόεδρο & τον Αντιπρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου, Κλήμη Δημαρχιάδη & Κώστα Λάμπρου καθώς και από τους  Συνέταιρους Φώτη Πουλή & Γιάννη Σαμολαδά.

Υπήρξαν πολλές και άκρως ενδιαφέρουσες ομιλίες, αφού αναπτύχθηκαν θέματα που αφορούν στην επόμενη μέρα της Ιδιωτικής Ασφάλισης, στη νέα ψηφιακή και μετά covid εποχή. Το συνέδριο, διοργανώθηκε με την επιμέλεια του Αριστείδη Βασιλειάδη και ο “Πάνορμος” ήταν ένας από τους SILVER χορηγούς του.

Μεγάλο ήταν το ενδιαφέρον Συναδέλφων της Βορείου Ελλάδος, για ενημέρωση και συμμετοχή τους, στο καινοτόμο, για την Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, Συνεργατικό μας Σχήμα.

Με την ευκαιρία της μετάβασης στη Θεσσαλονίκη, ο Πρόεδρος & Αντιπρόεδρος του “Πανόρμου” συναντήθηκαν με τον Πρόεδρο & Διευθύνοντα Σύμβουλό της “Interlife Ασφαλιστικής”, κ. Γιάννη Βοτσαρίδη, στα κεντρικά γραφεία της εταιρίας, στη Θέρμη. Ανταλλάχθηκαν απόψεις για την μέχρι σήμερα επιτυχημένη συνεργασία και κατατέθηκαν προτάσεις για την διεύρυνση της συνεργασίας.

Διπλός ήταν ο στόχος της εταιρείας μας σε αυτή την «εξόρμηση» προς Βορρά∙ αφ’ ενός η  ενδυνάμωση της συνεργασίας μας με την “Interlife”, που σύντομα θα είναι και η μοναδική ελληνική Ασφαλιστική Εταιρία, εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών και αφ’ εταίρου, η δικτύωση, η εγγύτερη γνωριμία και η παρουσίαση σε Συναδέλφους της συμπρωτεύουσας και όχι μόνο, για τις δυνατότητες ένταξης, στη Διαμεσολαβητική μας Εταιρία “Πάνορμος”.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, θα συνεχίσει την εξωστρεφή δραστηριότητά του ενημερώνοντας τους Συναδέλφους όλης της χώρας, για τα πλεονεκτήματα του «συνεργάζεσθε» μέσω του πρωτοποριακού, μοναδικού και σύγχρονου επιχειρηματικού μοντέλου λειτουργίας μας, στον ευαίσθητο και ιδιαίτερο κλάδο μας.

Κοινοποιήστε στα παρακάτω:

Newsletter

Κάντε την εγγραφή σας στο Newsletter νέα του συνεταιρισμού.
Scroll to Top