Search
Close this search box.

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος δημιούργησσε ενιαία πλατφόρμα ιατρών όλης της χώρας


Η ψηφιακή διασύνδεση των Ιατρικών Συλλόγων της χώρας σε μία ενιαία πλατφόρμα- πληροφοριακό σύστημα σε μια προσπάθεια του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου. Πρόκειται για έργο ψηφιακής ανασυγκρότησης.

Στόχος είναι η διαφάνεια, η διευκόλυνση του πολίτη και η πάταξη παράνομων ενεργειών, σύμφωνα με τον ΠΙΣ, στο πλαίσιο του ψηφιακού εκσυγχρονισμού του, που άρχισε τα τελευταία χρόνια. «Με τον τρόπο αυτό συστάθηκε ΕΘΝΙΚΟ ΜΗΤΡΩΟΥ ΙΑΤΡΩΝ που είναι συνδεδεμένο σε πραγματικό χρόνο με το παραπάνω λογισμικό διασύνδεσης» ανακοίνωσε ο ΠΙΣ. Χάρη στο έργο αυτό κάθε πολίτης και οι υπεύθυνοι των κρατικών φορέων θα έχουν τη δυνατότητα μέσα από τον ιστότοπο του Π.Ι.Σ (www.pis.gr) και με την πληκτρολόγηση απλά του επωνύμου του ιατρού και της ειδικότητάς του,  να δουν εάν εμφανίζεται ως ιατρός εγγεγραμμένος σε κάποιο ιατρικό σύλλογο της χώρας ή όχι!

«Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος περνάει με τον τρόπο αυτό, σε μία νέα εποχή υπηρεσιών προς τους πολίτες και την Πολιτεία, απλοποιώντας διαδικασίες που αποτέλεσαν αντικείμενο ταλαιπωρίας και όχι μόνο, επί σειρά δεκαετιών…».

Περισσότερα στο virus.com.gr

Το άρθρο Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος δημιούργησσε ενιαία πλατφόρμα ιατρών όλης της χώρας εμφανίστηκε πρώτα στο Insurance World.

Αναδημοσιεύεται με την άδεια του insuranceworld.gr

Κοινοποιήστε στα παρακάτω:

Newsletter

Κάντε την εγγραφή σας στο Newsletter νέα του συνεταιρισμού.
Scroll to Top