ΒΙΚΤΩΡΑΤΟΥ ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ Α.Ε.

Η 30ετής επιτυχής δραστηριοποίησή μας στον ασφαλιστικό κλάδο, μας οδήγησε στη δημιουργία της εταιρείας «Βικτωράτου Μεσίτες Ασφαλίσεων Α.Ε.» «Viktoratou Insurance Brokers S.A.».

Επι σειρά ετών, ασφαλίζουμε βιομηχανικούς και ατομικούς κινδύνους και διαχειριζόμαστε μεγάλο όγκο ασφαλίστρων σε όλους τους κλάδους ασφάλισης.
Τα Ιδιόκτητα σύγχρονα γραφεία μας (Αθήνα – Γαύριο Άνδρου) και η οικονομική μας ανεξαρτησία αποτελούν εγγύηση για τη μελλοντική μας πορεία, ενώ οι επιλεγμένοι πιστοποιημένοι συνεργάτες, τον θεμέλιο λίθο για την πραγματοποίηση των στόχων και την ενσάρκωση των οραμάτων μας.

Αυτοκίνητο
Περιουσίας (Πυρός)
Μεταφορών
Γενικής Αστικής Ευθύνης
Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
Ηλεκτρονικών – Διαδικτυακών Κινδύνων
Τεχνικών Έργων – Κατά Παντός Κινδύνου

Φωτοβολταϊκών Πάρκων – Εγκαταστάσεων
Σκαφών
Προσωπικών Ατυχημάτων
Ζωής & Υγείας
Επενδύσεων
Διαχείριση και Επαναδιαπραγμάτευση Δανείων
Προγράμματα ΕΣΠΑ

H εξυπηρέτηση σας στην κορυφή

Πρωταρχικος μας στοχος ειναι η καλυτερη εξυπηρετηση του πελατη. αυτο το καταφερνουμε: α) με την πειρα που διαθετουμε στα ασφαλιστικα θεματα, και β) με το αριστα εκπαιδευμενο προσωπικο μας, που αναλαμβανει την ενημερωση σας​

Νομική κάλυψη

Στους πελατες μας παρεχονται νομικες συμβουλες σε οποιοδηποτε ασφαλιστικο σας προβλημα απο εξειδικευμενο δικηγορο.​

Σεβόμαστε τον χρόνο σας

Για να μην χανετε τον πολυτιμο χρονο σας φροντιζουμε να παραλαμβανετε τις αποζημιωσεις σας απο το γραφειο μας με διγραμμες επιταγες.

Σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Εχετε κάτι που σας ενδιαφέρει να συζητησουμε; Ψάχνετε και έχετε ερωτήσεις γύρω απο την ασφαλειά σας;  Χρειαζεστε την γνώμη ενος ειδικου; Για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα ειμαστε στην διαθεσή σας…

Θέλω να με καλέσετε

Scroll to Top