Search
Close this search box.

Συνέντευξη Προέδρου Κλήμη Δημαρχιάδη στο Nextdeal

Πρόσκληση στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές για συνεργασία απευθύνει με συνέντευξή του στην εφημερίδα «NextDeal» o πρόεδρος του συνεργατικού σχήματος ΠΑΝΟΡΜΟΣ, κ. Κλήμης Δημαρχιάδης. Το επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας του ΠΑΝΟΡΜΟΥ αποτελεί μία ξεκάθαρη, αξιόπιστη, εναλλακτική λύση συνεργασίας για τους συναδέλφους όλης της χώρας, που έχουν τις ίδιες αγωνίες, βιώνουν τις ίδιες δυσκολίες, αλλά επιθυμούν να αναπτύξουν τις ασφαλιστικές τους εργασίες μέσω του συνεταιρίζεσθαι, ενταγμένοι σε ένα σύνολο ποιοτικών συναδέλφων που εργάζονται με αρχές και αξίες πάνω στις ίδιες, δυνατές και υγιείς βάσεις, τονίζει χαρακτηριστικά ο κ. Δημαρχιάδης.

Σε ό,τι αφορά το συνεργατικό σχήμα ΠΑΝΟΡΜΟΣ, υπογραμμίζει ότι το 2022 ήταν χρονιά-ορόσημο για δύο λόγους∙ πρώτον, διότι γιορτάσαμε τα επτά χρόνια από την ίδρυσή μας και κυρίως διότι καταγράψαμε την τρίτη συνεχόμενη κερδοφόρα χρήση.

  • Τι είναι ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ και πώς λειτουργεί;

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ αποτελεί ένα success story στην ελληνική Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση, που κατάφερε, από το 2015 που ιδρύθηκε, να συγκεράσει διαφορετικές απόψεις, να αμβλύνει αντιθέσεις, να αναπτύξει κοινή αντίληψη και να καλλιεργήσει επαγγελματική κουλτούρα, που έχει ως κύριο άξονα λειτουργίας το ΕΜΕΙΣ και όχι το ΕΓΩ.

Πιο συγκεκριμένα, το συνεργατικό μας σχήμα είναι µία καινοτόμος και μοναδική Β2Β εταιρεία Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, που λειτουργεί µε τη μορφή του οριζόντιου Cluster, δηλαδή τη σύμπραξη ασφαλιστικών γραφείων, που είναι όλα ίσα μεταξύ τους και απολαμβάνουν τα ίδια δικαιώματα. Το επιχειρηματικό μοντέλο που υπηρετούμε λειτουργεί διεθνώς εδώ και χρόνια σε ανεπτυγμένες ασφαλιστικές αγορές με απόλυτη επιτυχία.

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ δεν έχει συνεργάτες, αλλά 60 συνιδιοκτήτες/μετόχους, που έχουν αγοράσει από μία έως και έξι συνεταιριστικές μερίδες και μέσω της συνένωσης δυνάμεων ενισχύουν τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεών τους και βελτιώνουν την ανταγωνιστικότητά τους σε νέες και υπάρχουσες αγορές.

  • Γιατί να ενταχθεί στο σχήμα σας ένας νέος ασφαλιστής και ποια θα είναι τα οφέλη του;

H αλήθεια είναι ότι δύσκολα κάποιος συνάδελφος θα βρει λόγους που θα τον αποτρέψουν να ενταχθεί στο συνεργατικό μας σχήμα, εφόσον διαθέτει τον ίδιο επαγγελματικό τρόπο σκέψης μ’ εμάς.

Κατ’ αρχάς, λειτουργεί υπό την ομπρέλα μίας μεγάλης συνεταιριστικής οικογένειας, διατηρώντας την επαγγελματική του οντότητα και ανεξαρτησία, χωρίς να αλλάζει την καθημερινότητά του, αφού παραμένει στο γραφείο του, με τους υπαλλήλους του και το χαρτοφυλάκιό του, συνεχίζοντας να κάνει ό,τι έκανε και να αμείβεται από τις συμβάσεις που ο ίδιος έχει συνάψει.

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ είναι και δική του επιχείρηση, είναι συνιδιοκτήτης και όχι απλώς ένας συνεργάτης, είναι ισότιμος έναντι όλων, ασχέτως παραγωγικών κριτηρίων. Καθορίζει τη στρατηγική και την πολιτική του σχήματος και ίσως στις επόμενες εκλογές να είναι ο επόμενος πρόεδρος.

Δεν απαιτείται αποκλειστικότητα και όποτε θέλει μπορεί να αποχωρήσει χωρίς καμία δέσμευση, παίρνοντας το σύνολο του χαρτοφυλακίου του. Εκσυγχρονίζεται με καινοτόμα συστήματα και τεχνολογία. Υποστηρίζεται απ’ όλη την κοινότητα των εταίρων σε ό,τι ζητήματα προκύψουν.

Προσαρμόζεται στις νομοθετικές αλλαγές, εναρμονίζεται με Οδηγίες, συμμορφώνεται με Κανονισμούς αφού πληροφορείται έγκαιρα και έγκυρα την αντίστοιχη γνώση και τρόπους εφαρμογής αυτής, ώστε να μην κινδυνεύει από πρόστιμα. Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ έχει συνεργασία με εξιδεικευμένο δικηγορικό γραφείο, με φοροτεχνικό, καθώς και με συμβουλευτική εταιρεία.

Μέσω της εμπορικής διεύθυνσης του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, του δίνεται η δυνατότητα να αυξήσει την παραγωγή του και κατ’ επέκταση τα εισοδήματά του και μέσω του τμήματος marketing λαμβάνει εργαλεία που συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών του.

Ως μέτοχος της εταιρείας δικαιούται διανομή μερίσματος και επιπλέον απολαμβάνει κέρδη βάσει ενταγμένης παραγωγής. Ενισχύεται το brand name της εταιρείας του ως μέλους ενός δυναμικού, συνεχώς αυξανόμενου, πανελλαδικού δικτύου επιχειρήσεων.

Επωφελείται από τις συνεργασίες που χρειάστηκαν χρόνο και χρήμα για να γίνουν, αλλά και από τα εξιδεικευμένα προϊόντα που μας παρέχουν εταίροι-προμηθευτές μας. Μειώνει το λειτουργικό του κόστος, λόγω οικονομίας κλίμακος και σκοπού.

Δικτυώνεται καλύτερα λαμβάνοντας σφαιρική εικόνα της αγοράς, επενδύει λόγω της συμμετοχικότητας και τελικά αναπτύσσεται διά της ενότητας.

  • Πώς έκλεισε το 2022 παραγωγικά για τον ΠΑΝΟΡΜΟ και ποιοι είναι οι στόχοι για τη νέα χρονιά;

Το 2022 αποτελεί χρονιά-ορόσημο για το συνεργατικό σχήμα ΠΑΝΟΡΜΟΣ για δύο λόγους∙ πρώτον, διότι γιορτάσαμε τα επτά χρόνια από την ίδρυσή μας και κυρίως διότι καταγράψαμε την τρίτη συνεχόμενη κερδοφόρα χρήση.

Όλα τα Συμβούλια του ΠΑΝΟΡΜΟΥ από ενάρξεως, υλοποιώντας με συνέπεια και συνέχεια τον επιχειρηματικό μας σχεδιασμό, συνεισέφεραν με τις αποφάσεις και ενέργειές τους στην αύξηση των ιδίων κεφαλαίων και κατ’ επέκταση της λογιστικής αξίας της συνεταιριστικής μερίδας, η οποία από τα 300€ θα διαμορφωθεί περίπου στα 330€, δηλαδή αύξηση 10%, με κλείσιμο 2022.

Ένας σημαντικός κύκλος ολοκληρώθηκε και ένας νέος ξεκινά βασισμένος στην εξωστρέφεια, στον ψηφιακό μετασχηματισμό και βέβαια το μυστικό της επιτυχίας μας, που δεν είναι άλλο από τη συνεργασία με ισότιμους όρους.

Το επιχειρηματικό πλάνο των επόμενων ετών του Συνεταιρισμού προβλέπει επένδυση σε ανθρώπινο δυναμικό, τεχνολογία και πανελλαδική επέκταση, στοιχεία που θα επιφέρουν μεγαλύτερη ανάπτυξη, σημαντική αύξηση των οικονομικών μας μεγεθών, σηματοδοτώντας την ηγετική θέση του ΠΑΝΟΡΜΟΥ στην ελληνική Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση.

  • Ποιο είναι το ύψος της παραγωγής των μελών που απαρτίζουν το συνεργατικό σχήμα ΠΑΝΟΡΜΟΣ;

Οι εταίροι διαχειρίζονται παραγωγή μεγαλύτερη των 20.000.000€, η οποία σταδιακά και με βάση τις συνεργασίες που συνάπτουμε με ασφαλιστικές εταιρείες τοποθετείται υπό την ομπρέλα του ΠΑΝΟΡΜΟΥ.

Μας ενδιαφέρουν σταθερές συνεργασίες με ασφαλιστικές εταιρείες που πιστεύουν στον σημαντικό ρόλο του παραδοσιακού ασφαλιστικού διαμεσολαβητή, αλλά ταυτόχρονα εκσυγχρονισμένου ψηφιακά και συνεχώς επιμορφωμένου, έτσι ώστε να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες στους πελάτες του και να προσδίδει με τη στάση του υπεραξία στην αλυσίδα: ασφαλισμένος – ασφαλιστικός διαμεσολαβητής – ασφαλιστική εταιρεία. Οι ασφαλιστικές, που μέσα σε αυτή την πορεία αναγνωρίζουν το πρωτοποριακό μας εγχείρημα, πιστεύουν στη διαφορετικότητά του και αγκαλιάζουν εμπράκτως το όραμά μας, είναι και αυτές που κερδίζουν παραγωγικά τη μερίδα του λέοντος.

  • Με ποιες ασφαλιστικές εταιρείες συνεργάζεσθε και πώς κρίνετε αυτές τις συνεργασίες;

Με αφορμή την ερώτησή σας, θέλω να ευχαριστήσω τις ασφαλιστικές εταιρείες: GENERALI, AIG, ERGO, ΕΘΝΙΚΗ, INTERLIFE, ALLIANZ, ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΠΙΣΤΗ, ARAG και ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ, με τις οποίες έχουμε συνάψει σύμβαση και σκοπός μας είναι να έχουμε γόνιμες, εποικοδομητικές και κυρίως αμοιβαία επωφελείς (Win-Win) συνεργασίες.

Εκτός από τις ασφαλιστικές όμως, έχουμε κερδοφόρες συνεργασίες και με τους εταίρους του ΠΑΝΟΡΜΟΥ: DAES LONDON MARKET INSURANCE BROKERS (Coverholder at LLOYD’S), GMM GLOBAL MONEY MANAGERS LTD, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY(Coverholder at LLOYD’S), VICTORY INSURANCE COORDINATOR & SERVICES IKE, οι οποίοι ταυτόχρονα είναι και προμηθευτές μας, δίνοντάς μας λύσεις με εξιδεικευμένα προϊόντα.

  • Πώς βλέπετε διαχρονικά το ρόλο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης και ποιες οι προοπτικές της;

Η Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση στην Ελλάδα, ενώ αποτελεί διαχρονικά τον πιο σημαντικό και συνδετικό κρίκο στην αλυσίδα μεταξύ ασφαλισμένων και ασφαλιστικών εταιρειών, δυστυχώς υπολείπεται επαγγελματικού κύρους, σε σχέση με αντίστοιχες, ανεπτυγμένων ασφαλιστικών χωρών. Οφείλουμε, παρά τις αγκυλώσεις και τις στρεβλώσεις της αγοράς, να προσπαθήσουμε να αναβαθμίσουμε το ρόλο μας στα μάτια της ελληνικής κοινωνίας, με κύριο άξονα την καλύτερη παροχή υπηρεσιών προς τους πελάτες μας.

Αποτελούμε γρανάζι του μηχανισμού της ασφαλιστικής μας βιομηχανίας και, εάν θέλουμε να αναπτυχθούμε μέσα σε αυτή τα επόμενα δύσκολα χρόνια, οφείλουμε να διαβάζουμε τα σημάδια των καιρών και να δίνουμε απαντήσεις, πριν οι εξελίξεις είναι καταστροφικές για τις επιχειρήσεις μας.

Το πλούσιο τελευταίο διάστημα, από τα τέλη του 2020 ως και τις αρχές του 2022, σε επίπεδο ζυμώσεων και

επανατοποθετήσεων στην αγορά από τους μεγάλους ασφαλιστικούς ομίλους, με τις εξαγορές της ΑΧΑ από την Generali, της Metlife από ΝΝ, αλλά και της Ευρωπαϊκής Πίστης από Allianz, είχε ως κύριο στόχο τη δημιουργία μεγαλύτερων οργανισμών, τις οικονομίες κλίμακος και την αντοχή στον αναμενόμενο έντονο ανταγωνισμό.

Αυτούς ακριβώς τους στόχους θέσαμε κι εμείς στον ΠΑΝΟΡΜΟ από το 2015, αλλά στο επίπεδο της Διαμεσολάβησης, έτσι ώστε να μπορέσουμε να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας, μέσω της συνεργατικής επιχειρηματικότητας, του ψηφιακού μετασχηματισμού και της εξωστρέφειας, στοιχεία που θα μας δώσουν μεσοπρόθεσμα προοπτικές περαιτέρω ανάπτυξης.

Παραφράζοντας τον μεγάλο Ιρλανδό συγγραφέα George Bernard Shaw, πιστεύω πως «…οι επαγγελματίες που πάνε μπροστά είναι αυτοί που σηκώνονται, αναζητούν τις συνθήκες που θέλουν, κι αν δεν τις βρουν, τις διαμορφώνουν μόνοι τους… όπως εμείς στον ΠΑΝΟΡΜΟ».

  • Ποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε στον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή μέσω του «NextDeal»;

Το μήνυμα που θέλω να στείλω είναι ότι ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ.

Διανύουμε δύσκολους καιρούς, αλλά ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ επέδειξε ανθεκτικότητα, προχωράει μπροστά, αναπτύσσεται, ακολουθώντας την ίδια επιτυχημένη στρατηγική από ιδρύσεώς του, που στον πυρήνα της έχει την επέκταση του συνεργατικού πνεύματος, την επένδυση στην καινοτομία, στην τεχνολογία και στην εξωστρέφεια.

Το επιχειρηματικό μοντέλο λειτουργίας του ΠΑΝΟΡΜΟΥ αποτελεί μία ξεκάθαρη, αξιόπιστη, εναλλακτική λύση συνεργασίας για τους συναδέλφους όλης της χώρας, που έχουν τις ίδιες αγωνίες, βιώνουν τις ίδιες δυσκολίες, αλλά επιθυμούν να αναπτύξουν τις ασφαλιστικές τους εργασίες μέσω του συνεταιρίζεσθαι, ενταγμένοι σε ένα σύνολο ποιοτικών συναδέλφων που εργάζονται με αρχές και αξίες πάνω στις ίδιες, δυνατές και υγιείς βάσεις.

Όταν η θέση του ΕΓΩ στο ΣΥΝΟΛΟ δημιουργήσει άρρηκτη συνθήκη στο προσωπικό συμφέρον που θα αφορά τους ΠΟΛΛΟΥΣ, τότε θα μιλάμε για την ολοκλήρωση ενός διάφανου, δίκαιου και αποτελεσματικού επιχειρηματικού μοντέλου, στο οποίο ΟΛΟΙ θα χαίρονται την επιτυχία του ΕΝΟΣ και ο ΕΝΑΣ θα υποστηρίζει την ανάπτυξη των ΠΟΛΛΩΝ.

Όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα – Ελάτε κοντά!

Το καράβι ΠΑΝΟΡΜΟΣ εμπνεύστηκε το όνομά του από το απάνεμο και ασφαλές φυσικό λιμάνι της Νάξου, με εντυπωσιακούς φοίνικες, γαλαζοπράσινα νερά και χρυσαφένια άμμο.

Μία ΙΔΕΑ που αγκαλιάστηκε αρχικά από τους Κωνσταντίνο Λάμπρου, Γιάννη Δρούλια, Βασίλη Μουντάκη, Ηλία Φυλακτό και στη συνέχεια από 27 ακόμη συναδέλφους, που όλοι μαζί αποτελούμε τα ιδρυτικά μέλη του ΠΑΝΟΡΜΟΥ και στη συνέχεια από άλλους τόσους περίπου, εξαιρετικούς επαγγελματίες, που με το πέρασμα του χρόνου απέκτησαν τη δική τους θέση στο πλήρωμα του 1ου και μοναδικού Cluster της ελληνικής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.

Ένα ΟΡΑΜΑ που έγινε ΠΡΑΞΗ, φόρεσε ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΜΑΝΔΥΑ, εξαρχής εστίασε στην ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ, στην ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ και στον ΑΝΘΡΩΠΟ, ξεπέρασε τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους των πρώτων ετών, έλυσε κάβους, απομακρύνθηκε από την προβλήτα και έκτοτε παραμένει στον ανοιχτό θαλάσσιο χώρο της ασφαλιστικής αγοράς διαγράφοντας τη δική του ιστορία επιτυχίας.


Τα 5 μέλη του Δ.Σ. του ΠΑΝΟΡΜΟΥ μιλούν στο «NextDeal»

Κώστας Λάμπρου, Αντιπρόεδρος

«Η συνεργασία είναι το μέλλον της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης»

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ ήταν μια ιδέα, που έγινε σκέψη, που έγινε πράξη, εξελίχθηκε σε εργασιακή συνήθεια, που καθορίζει πλέον την επαγγελματική ζωή και πορεία των ενταγμένων συνεταίρων, τώρα και στο μέλλον. Το συνεργάζεσθαι σε αυτή τη χώρα είχε & έχει τεράστιο έλλειμμα, η δε συνεργασία ανταγωνιστών και μάλιστα σε αυτόν τον άκρως ανταγωνιστικό χώρο, που ο καθένας μας είναι αρχηγόπουλο και μοναχικός καβαλάρης, είναι υπέρβαση, είναι θαυμαστή, γενναία πράξη!

Είναι η απόλυτη καινοτομία στο χώρο της ελληνικής Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, της ιδιωτικής ασφάλισης και γιατί όχι και της χώρας, κολυμπάμε ανάποδα στο ρεύμα, σαν τις πέστροφες, με πολύπλευρη δραστηριότητα, επιχειρηματική και κοινωνική.

Η αρχική ιδέα του συναδέλφου Κλήμη Δημαρχιάδη και προέδρου του σχήματος έγινε αποδεχτή με ενθουσιασμό, παντρεύτηκε με την αξιοπιστία και προέκυψε το συνεργατικό σχήμα ΠΑΝΟΡΜΟΣ.

Πάτησε ήδη με φόρα στη βαλβίδα και σαν τον Τεντόγλου απογειώθηκε! Τώρα απομένει να μετράμε τις αποδόσεις και να σπάμε τα ρεκόρ!

Η εταιρεία, παρότι αναπτύσσεται με ελεγχόμενη διεύρυνση, είναι ανοιχτή σε νέους συνεταίρους, που επιθυμούν να την πλαισιώσουν και να συμπορευτούν μαζί μας, επ’ ωφελεία των ιδίων, των συνεργαζόμενων εταιρειών, των ασφαλισμένων, για το κοινό καλό.

Η συνεργασία και μόνο είναι το μέλλον της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης.


Αγγελική Φυλακτού, Γενική γραμματέας

«Έμφαση στην Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη»

Ένας από τους βασικούς πυλώνες του ΠΑΝΙΡΜΟΥ είναι η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, που μέσα από δράσεις έχει σκοπό την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών και κοινωνικών ζητημάτων. Από το 2019 συνεργάστηκε με το Κέντρο Εργασίας Αναπήρων «Συνεργασία – Δημιουργία», αναδεικνύοντας τις αρχές, τις αξίες, την παροχή ίσων ευκαιριών, το σεβασμό προς τον άνθρωπο και το περιβάλλον. Μέσα από τις δράσεις μας με τη διοργάνωση Bazaar για την οικονομική στήριξη, τη συγκέντρωση παλαιών ηλεκτρονικών συσκευών προς ανακύκλωση και επισκευή, δίνουμε τη δυνατότητα σε αυτούς τους ανθρώπους να εργαστούν και να δημιουργήσουν. Σκοπός μας είναι να ταιριάξουμε τη δική τους «Δύναμη Αδυναμίας» με τη δική μας «Δύναμη Συνεργασίας».

Επιπλέον, ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ, έχοντας ιδρύσει Τράπεζα Αίματος και εγγραφεί στο μητρώο των «Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών» από το 2020, με συναίσθημα ευθύνης, προγραμματίζει, σε τακτά χρονικά διαστήματα, εθελοντική αιμοδοσία και αιμοπεταλιοδότηση, βοηθώντας ουσιαστικά στην αντιμετώπιση ενός τεράστιου κοινωνικού προβλήματος από την τεράστια έλλειψη αίματος σώζοντας ζωές.


Ευάγγελος Μπίρης, Ταμίας

«Πρόσκληση σε όλους τους διαμεσολαβητές»

Ως μέλος του πρώτου ασφαλιστικού συνεταιρισμού στην Ελλάδα προσκαλώ όλους τους συναδέλφους διαμεσολαβητές να συμμετάσχουν σε αυτό το καινοτόμο Cluster, στηριγμένο σε διεθνή ευρωπαϊκά πρότυπα, για να απολαύσουν μοναδικά οφέλη τόσο σε οικονομικό επίπεδο όσο και σε τεχνογνωσία, συμβουλευτική υποστήριξη, αλλά και συνεχή εκπαίδευση.


Φώτης Πουλής, Μέλος Δ.Σ.

«Η ανάπτυξη εδώ είναι μόνο πολλαπλασιαστική»

Η ιδέα της συνεργατικότητας και των ωφελειών που μπορεί να προκύψουν από αυτήν, μέσω της συνένωσης έμπειρων επαγγελματιών που έχουν αναγνωρίσει, πλέον των άλλων, και τα βαθύτερα κοινά συμφέροντά τους, είναι μια δοκιμασμένη επιχειρηματική τακτική που για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση ιδίως συνιστάται θερμά.

Η φύση της δουλειάς μας είναι το λεγόμενο «κοινό», που με την αρχαϊκή του προσέγγιση δίνει ακριβώς το στίγμα των δίκαιων αποτελεσμάτων που μπορεί να προσμένει κάποιος εφόσον ακολουθεί ορθές πρακτικές. Η ανάπτυξη εδώ είναι μόνο πολλαπλασιαστική και στα πλέον των επτά ετών λειτουργίας του συνεταιριστικού σχήματός μας το έχουμε πλέον και με απτές αποδείξεις.

Ο ΠΑΝΟΡΜΟΣ ΣΥΝΠΕ είναι και χρονικά δοκιμασμένο το πλέον κατάλληλο σχήμα σήμερα για μεμονωμένη περαιτέρω ανάπτυξη των εταίρων, αλλά και για την κοινή τους πρόοδο.


Ποιος είναι ο Κλήμης Δημαρχιάδης

Ο Κλήμης Δημαρχιάδης είναι πρόεδρος & συνιδρυτής του Cluster ΠΑΝΟΡΜΟΣ, ιδιοκτήτης της εταιρείας Δημαρχιάδης & Συνεργάτες, που δραστηριοποιείται στη Διαχείριση Ασφαλίσιμων Κινδύνων και στη Συμβουλευτική Ακινήτων.

Είναι επικεφαλής του Επιμελητηριακού Συνδυασμού «Ασφαλιστική Συνεργασία» και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών.

Είναι προγραμματιστής και αναλυτής Η/Υ, έχει σπουδές Ανθρωπιστικών Επιστημών, Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Financial Planner και Insurance Advisor από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, Insurance & Financial Studies από το ΕΙΑΣ, καθώς και Financial Adviser – SQF 4 / Insurance Intermediary – SQF 3 από την EFICERT.Είναι ιδιοκτήτης της εταιρείας «Δημαρχιάδης & Συνεργάτες»


Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος Δ. Λάμπρου

Στον ασφαλιστικό χώρο μπήκε την 1η Απριλίου 1973, σε ηλικία 22 ετών.

Συνεργάζεται από τότε και έως σήμερα στον κλάδο Ζωής & Α.Κ. αποκλειστικά με την American Life – MetLife – νυν NN 2.

Στους Γενικούς Κλάδους με την AIG, την ALLIANZ, την ARAG και τα Μεσιτικά Γραφεία KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY & DAES LONDON MARKET.

Έχει συμμετάσχει και παρακολουθήσει πολλά συνέδρια & σεμινάρια, γενικά & ειδικά του κλάδου ιδιωτικής ασφάλισης & ΑΚ, σε Ελλάδα – εξωτερικό, του BIPAR, επιμελητηριακά & εκθέσεις και βέβαια εταιρικά.

Μέλος του Πανελληνίου Συνδέσμου Ασφαλιστικών Συμβούλων (ΠΣΑΣ), από ιδρύσεώς του, με αύξοντα αριθμό 33, του οποίου διατέλεσε μέλος σε οκτώ Διοικητικά Συμβούλια. Είναι επίτιμος πρόεδρος.


Ποια είναι η Αγγελική Φυλακτού

Ως δεύτερη γενιά ασφαλιστών, ξεκίνησε τη δράση της από το 2000, όπου παράλληλα με την εργασία της απέκτησε το πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων το 2004 και το μεταπτυχιακό Risk Management το 2005. Διαθέτει μαζί με τον σύζυγό της πρακτορείο ασφαλειών και είναι ιδρυτικό μέλος και γενική γραμματέας του Cluster ΠΑΝΟΡΜΟΣ από το 2015. Παράλληλα είναι μέλος Δ.Σ. του Συλλόγου Ζεμενού Κορινθίας και του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, καθώς είναι μητέρα 3 παιδιών.


Ποιος είναι ο Ευάγγελος Μπίρης

Ασχολείται με ασφαλίσεις από το 1993 σε συνεργασία με τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες. Εχει εξειδίκευση στον κλάδο Ζωής, Περιουσίας και στον Χρηματοοικονομικό Σχεδιασμό (Financial Planning). Διαθέτει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις από τους κατάλληλους θεσμικούς φορείς, όπως την Τράπεζα Ελλάδος, το ΕΙΑΣ, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, την EFICERT (Ευρωπαϊκός Οργανισμός Χρηματοοικονομικής Πιστοποίησης), κ.ά., είναι μέλος της HFPA – «Hellenic Financial Planning Association», μέλος του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών και μέλος του ασφαλιστικού Cluster ΠΑΝΟΡΜΟΣ.


Ποιος είναι ο Φώτης Πουλής

Στα 22 χρόνια του το 1989 ξεκίνησε στο Agency System, το οποίο υπηρέτησε συνεχώς επί 20 χρόνια.

Το 2010, ξεκίνησε την ανάπτυξη εργασιών στο ασφαλιστικό πρακτορείο ΟΤΕ ΑΣΦΑΛΙΣΗ Α.Ε. και είναι ιδρυτικό μέλος του Συνεταιρισμού Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών ΠΑΝΟΡΜΟΣ ΣΥΝΠΕ. Από το 2022, οι εταίροι τον τίμησαν και εκλέχτηκε ως μέλος του Δ.Σ.

Πηγή: www.nextdeal.gr

Κοινοποιήστε στα παρακάτω:

Newsletter

Κάντε την εγγραφή σας στο Newsletter νέα του συνεταιρισμού.
Scroll to Top