GDPR- Έγγραφα & διαδικασίες για πλήρη συμμόρφωση

Ο Πάνορμος, όπως σ’ έχουμε ενημερώσει, συνεργάζεται με τη δικηγόρο κα. Τιντζογλίδου, με σκοπό να λάβει συμβουλευτικές υπηρεσίες για τη συμμόρφωσή του, αλλά και των επιχειρήσεων των Συνεταίρων, στις απαιτήσεις που ορίζει ο Γενικός Κανονισμός Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων – GDPR και ο Εφαρμοστικός Νόμος 4624/2019. Το δικηγορικό γραφείο ακολουθώντας βέλτιστες πρακτικές και διεθνή πρότυπα μας παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες πλήρως ευθυγραμμισμένες στις ανάγκες και απαιτήσεις μας, διασφαλίζοντας τη μέγιστη δυνατή εναρμόνιση του Συνεταιρισμού μας στις απαιτήσεις του νέου θεσμικού και νομικού πλαισίου.

Η αλλαγή του τρόπου οργάνωσης και λειτουργίας, καθώς και η εισαγωγή των εννοιών και των διαδικασιών διαχείρισης προσωπικών δεδομένων στην καθημερινότητα, σε συνδυασμό με τα ιδιαίτερα αυξημένα πρόστιμα που επιφέρει η μη συμμόρφωση με τον Κανονισμό, καθιστά επιτακτική την ανάγκη συμμόρφωσης.

Με χαρά σε ενημερώνουμε ότι είμαστε έτοιμοι να σου παραδώσουμε το σύνολο των εγγράφων και διαδικασιών που χρειάζεσαι, έτσι ώστε να μην αντιμετωπίσεις κανένα απολύτως πρόβλημα στο γραφείο σου με την εφαρμογή του GDPR.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Συνέταιρο Κώστα Λύρα που αποδέχτηκε ευχαρίστως της πρόταση της διοίκησης και ανέλαβε την επικοινωνία με τη δικηγόρο αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στις επικοινωνίες και παρακολουθώντας τις φάσεις της Διάγνωσης και της Υλοποίησης του όλου έργου.

Πλέον, περνάμε στη φάση της Κατάρτισης των Μελών του Συνεταιρισμού, γι’ αυτό και σε προσκαλούμε την προσεχή Τετάρτη, 29 Μαρτίου στις 14.15, να συμμετάσχεις σε δίωρη διαδικτυακή εκπαίδευση που θα πραγματοποιήσει για τους Εταίρους του ΠΑΝΟΡΜΟΥ η δικηγόρος Νόπη Τιντζογλίδου και θα εξηγήσει επακριβώς τη χρήση και λειτουργία όλων των εγγράφων.

Παρακαλούμε δήλωσε τη συμμετοχή σου ΕΔΩ μέχρι τη Δευτέρα 27 Μαρτίου.

Παρακάτω, μπορείς να παραλάβεις εντελώς δωρεάν όλα τα έγγραφα που πρέπει να συμπληρώσεις και να έχεις αποθηκευμένα στον υπολογιστή σου ή/και να τοποθετήσεις σε εμφανές σημείο του γραφείου σου ή/και να αναρτήσεις στην ιστοσελίδα σου, εφόσον διαθέτεις.

Πάτησε ΕΔΩ για τον Οδηγό Εφαρμογής Μελών του ΠΑΝΟΡΜΟΥ

Πάτησε ΕΔΩ για το Αρχείο Δραστηριοτήτων (αποθηκεύεται στον υπολογιστή)

Πάτησε ΕΔΩ για την Αίτηση Άσκησης Δικαιωμάτων (τοποθετείται σε εμφανές σημείο του γραφείου, εφόσον δεν υπάρχει ιστοσελίδα)

Πάτησε ΕΔΩ για τη Σύμβαση Επεξεργασίας Δεδομένων (υπογράφεται με τον συνεργαζόμενο IT)

Πάτησε ΕΔΩ για τη Σύμβαση Επεξεργασίας Δεδομένων με Λογιστή (υπογράφεται με το συνεργαζόμενο λογιστικό γραφείο)

Πάτησε ΕΔΩ για το Αρχείο Καταγραφής Παραβιάσεων (ΜΟΝΟ σε περίπτωση περιστατικού παραβίασης προσωπικών δεδομένων)

Πάτησε ΕΔΩ για το Πρωτόκολλο Καταστροφής

Πάτησε ΕΔΩ για τον Κανονισμό Ορθής Χρήσης Επικοινωνιακών Μέσων

Πάτησε ΕΔΩ για το Παράρτημα Σύμβασης Εργασίας

Πάτησε ΕΔΩ για την Πινακίδα Βιντεοεπιτήρησης (τοποθετείται σε εμφανές σημείο του γραφείου)

Πάτησε ΕΔΩ για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Μελών για ανάρτηση στον ιστότοπο

Πατήστε ΕΔΩ για την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων Μελών που δεν διαθέτουν ιστότοπο

Πάτησε ΕΔΩ για την Πολιτική Cookies

Πάτησε ΕΔΩ για Εγγραφή σε Newsletter

Πάτησε ΕΔΩ για το Κείμενο Ενημέρωσης για Online Φόρμα

Newsletter

Κάντε την εγγραφή σας στο Newsletter νέα του συνεταιρισμού.
Scroll to Top