Δημαρχιάδης & Συνεργάτες

Το Ασφαλιστικό Γραφείο “Δημαρχιάδης & Συνεργάτες” μέσω μίας ολοκληρωμένης και εξατομικευμένης μεθοδολογίας προτείνει στους πελάτες τρόπους επίτευξης των οικονομικών τους στόχων & κάλυψης των ασφαλιστικών τους αναγκών, όπως την αγορά ενός σπιτιού, τον προγραμματισμό της συνταξιοδότησης, την αποπληρωμή φόρων κληρονομιάς, την προστασία οικογένειας, τη διαχείριση επενδύσεων, τις σπουδές παιδιών και προγράμματα νοσοκομειακής περίθαλψης.

Ο Κλήμης Δημαρχιάδης είναι Πρόεδρος & Συνιδρυτής του Cluster “Πάνορμος”, Επικεφαλής του Επιμελητηριακού Συνδυασμού “Ασφαλιστική Συνεργασία” και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Αθηνών.

Έχει σπουδές Διοίκησης Επιχειρήσεων από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Financial Planner και Insurance Advisor από το Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και Financial Adviser – SQF 4 / Insurance Intermediary – SQF 3 από την European Financial Certification Organisation(EFICERT).

Κατέχει τις Πιστοποιήσεις επιπέδου Γ- Παροχή υπηρεσιών Μεσίτη Ασφαλίσεων & Αντασφαλίσεων και επιπέδου Δ – Πώληση Ασφαλιστικών Προϊόντων Συνδεδεμένων με Επενδύσεις από την Τράπεζα της Ελλάδος καθώς και την Πιστοποίηση Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης από το Υπουργείο Ανάπτυξης & Ανταγωνιστικότητας.

Αυτοκίνητο
Περιουσίας (Πυρός)
Μεταφορών
Γενικής Αστικής Ευθύνης
Ηλεκτρονικού Εξοπλισμού
Ηλεκτρονικών – Διαδικτυακών Κινδύνων
Τεχνικών Έργων – Κατά Παντός Κινδύνου

Φωτοβολταϊκών Πάρκων – Εγκαταστάσεων
Σκαφών
Προσωπικών Ατυχημάτων
Ζωής & Υγείας
Επενδύσεων
Διαχείριση και Επαναδιαπραγμάτευση Δανείων
Προγράμματα ΕΣΠΑ

H εξυπηρέτηση σας στην κορυφή

Πρωταρχικος μας στοχος ειναι η καλυτερη εξυπηρετηση του πελατη. αυτο το καταφερνουμε: α) με την πειρα που διαθετουμε στα ασφαλιστικα θεματα, και β) με το αριστα εκπαιδευμενο προσωπικο μας, που αναλαμβανει την ενημερωση σας​

Νομική κάλυψη

Στους πελατες μας παρεχονται νομικες συμβουλες σε οποιοδηποτε ασφαλιστικο σας προβλημα απο εξειδικευμενο δικηγορο.​

Σεβόμαστε τον χρόνο σας

Για να μην χανετε τον πολυτιμο χρονο σας φροντιζουμε να παραλαμβανετε τις αποζημιωσεις σας απο το γραφειο μας με διγραμμες επιταγες.

Σας ενδιαφέρει να επικοινωνήσουμε μαζί σας;

Έχετε κάτι που σας ενδιαφέρει να συζητήσουμε; Ψάχνετε και έχετε ερωτήσεις γύρω από την ασφάλεια σας;  Χρειάζεστε τη γνώμη ενός ειδικού; Για όλα τα παραπάνω και ακόμα περισσότερα είμαστε στη διάθεση σας…

Θέλω να με καλέσετε

Scroll to Top